Alle begrafenis-ondernemers zijn dezelfde

Clichés zijn er om in vraag te stellen. Ook bij de keuze van een uitvaartondernemer!

Plots heb je een uitvaartondernemer nodig. Je kent er waarschijnlijk wel een aantal: degene die de begrafenis van een verre oom verzorgd heeft, degene die je vindt na een snelle zoektocht in Google of degene waar je elke dag langs komt op weg naar het werk. Keuze genoeg, maar zijn ze uiteindelijk niet allemaal hetzelfde?

Nee dus. Helemaal niet zelfs. Wanneer het verdriet je overspoelt, wil je dat er iemand naast je loopt die je vertrouwt. Bij elke stap die moet worden gezet. Bij elke keuze die moet worden gemaakt. De keuze van een uitvaartverzorger is net dé sleutel tot een afscheid dat past bij jou en de overledene.

Hoe maak je dan de ‘juiste’ keuze?

Door je tijd te nemen, opties te bekijken en je gevoel te laten spreken. In een persoonlijk gesprek kom je veel meer te weten dan een snelle klik op het internet. Wie is de persoon achter die chique, afgeborstelde website?

Durf vragen te stellen en voel aan of het klikt tussen jullie. Een beslissing hoeft nooit overhaast te gebeuren. Ook niet en zéker niet op een moment van overlijden.

Loop je ergens tegenaan? Of zoek je hulp bij het nemen van deze beslissing? Ik maak tijd voor een vrijblijvend gesprek en deel graag mijn advies. Als je wilt, breng ik je in contact met partners die ik zelf ken en vertrouw. Dat maakt voor jou een aantal keuzes een stukje makkelijker.

Niet alle ondernemers zijn hetzelfde.

En gelukkig maar!

Vertrouw op jouw gevoel.